Årets katthändelse...

...har äntligen ägt rum! Föredraget med Dr Susan Javinsky Little blev, om vi får säga det själva, en succé. Hon visade sig vara en suverän talare och radade upp det ena intressanta ämnet efter det andra med stenkoll på referenser och fakta.

Nordiska Rexringens donation
Nordiska Rexringen donerar i samband med föredraget 1000 Euro till Winn Feline Foundation att gå till forskning på HCM. DU kan också själv bidra ytterligare genom att sätta in pengar på Nordiska Rexringens Plusgiro: 24 52 15 - 9. Märk inbetalningen med "Winn Feline Foundation".

CD-skivor
Winn Feline Foundation har producerat 2 olika CD-skivor fulla med information. Vi säljer dem båda i vår webbshop och inkomsterna går oavkortat direkt till Winn Feline Foundation. OBS. Vi har endast ett begränsat antal! Skivorna är:

CD 1: FIP: Skivan innehåller ett antal presentationer samt sammanställningar efter workshops från International FCoV/FIP Symposium.
CD 2: Reproduktion - Innehåller dels en serie artiklar, skrivna för Cat Fanciers Almanac samt också två artiklar för tidningen Veterinary Medicine.

Du kan beställa skivorna här >>

Föreläsningsanteckningar
Vi har nu föreläsningsanteckningar från föredraget tillgängliga. (OBS. Dessa är på engelska! Vi arbetar med översättning till svenska). Anteckningarna är fritt att ladda ned även om du ej deltog på seminariet - vi tar dock tacksamt emot donationer som direkt kommer gå vidare till Winn Feline Foundation dedikerade till forskning på HCM. Läs ovan om hur du gör.

Infertility in the queen

PDF Raising healthy kittens

PDF Early age altering

PDF Selecting breeding stock

PDF Hypertrophic Cardiomyopathy


Föredraget Selecting Breeding Stock
Tiden rann iväg och tyvärr hann vi ej med ett av föredragen. Vi har dock fått presentationen som du själv kan ladda ned här:

PDF Selecting breeding stock

För mer information, kontakta Pernilla på pernilla@devonrex.nu

 

30