MEDLEMSINFO
REXPRESSEN
AVELSRÅD
FORMULÄR

Medlemsinformation

På de här sidorna har du som är medlem i Nordiska Rexringen möjlighet att utnyttja en del av vad föreningen har att erbjuda i form av nyttiga artiklar, möjlighet att lägga upp din avelshane i föreningens register eller att annonsera ut din kull.

Nordiska Rexringen vill försöka sträva efter att ge medlemmarna så mycket information som möjligt om vad som händer och sker i föreningen och även få feedback från alla medlemmar.

Nedan följer en del av det du finner på medlemssidorna idag. Saknar du något? Några önskemål? Hör av dig till oss. Adresser finner du i längst ner i rutan till höger.
BLI MEDLEM...

Klicka här >>
Rexpressen
Du medlem som har prenumeration på PDF har här tillgång till Rexpressen. Här får du även information när det är manusstopp på nästa nummer av Rexpressen samt annat som rör vår tidning.

Avelsråd
Nordiska Rexringen har avelsråd vars uppgift är att försöka ge hjälp och råd när det rör våra rexars hälsa. Om du föder upp kan du få hjälp med inavelsberäkningar och rent allmänt få svar på frågor som rör avel på rexar. På avelsråds-sidan hittar du också avelsrutan där du kan finna aktuella meddelanden från ditt avelsråd.

Artiklar
För att informera om olika frågor som rör rexkatter eller katter rent allmänt så försöker Nordiska Rexringen att lägga ut artiklar där du kan finna nyttig och förhoppningsvis intressant information. Artiklar kommer att läggas ut kontinuerligt och om du har läst någon bra artikel som du vill dela med dig av så får du gärna höra av dig.

Formulär
På hemsidan kan du som uppfödare och / eller hankattägare lägga ut information om dina födda kattungar eller tillgängliga avelshanar. För att underlätta för både er och webmastern har vi färdiga formulär som du kan fylla i när du vill få ut information på hemsidan.

Medlemsforum
Nordiska Rexringen har ett medlemsforum där varje medlem har chansen att få sin röst hörd och diskutera rex och föreningsfrågor.

Kontaktinformation
Följande adresser kan du använda dig av för frågor som rör respektive område:

Styrelsen - styrelsen@rexringen.nu
Medlemskap, ekonomi - kassor@rexringen.nu
Hemsidan - webbansvarig@rexringen.nu

Uppfödarregistret - uppfodare@rexringen.nu
Avelshaneregister - avelshane@rexringen.nu
Kattungeförmedling - kattungar@rexringen.nu Väntade kullar - vantadkull@rexringen.nu Omplaceringar - omplaceringar@rexringen.nu
"Vi har rex" - viharrex@rexringen.nu
Titelkatter - titelkatt@rexringen.nu
Utställningsresultat - resultat@rexringen.nu

Ytterligare kontaktinfo hittar du på sidan för förtroendevalda.

Postgironummer:
Sverige: PG 24 52 15 - 9
Norge: 0536.0968768
Danmark: Giro, Reg. nr. 1199, Konto: 10012295
Ge dina kattungeköpare en bra start tillsammans med sin nya katt... Ge dem ett gåvonummer
av Rexpressen!!